perjantai 3. helmikuuta 2017

Runebergin torttu vai laskiaispulla?


Tällä viikolla meitä on puhututtanut tiukka kysymys; Runebergin torttu vai laskiaispulla, kumpi on parempi? Tulimme siihen lopputulokseen että se on täysin makuasia, niin kuin myös se että valitseeko laskiaispullaan hillon vai mantelimassan... Runebergin torttuja voi myös itse tehdä helposti esim. pellille ja sitten leikata osiin, oletteko kuulleet myös Runebergin tortusta kääretortun muodossa? Perinteet taipuvat moneksi. Laskiaispullatkin on helppoja tehdä itse kotona. Tässähän tulee vesi kielelle, ei kun vaan kotona testailemaan! :)



Palvelukeskuksella on myös merkkipäivä ensi viikolla, torstaina 9.2 täytämme 2 vuotta! Juhlistamme sitä klo 15-16 aulassamme tanssimalla elävän musiikin tahtiin. Tervetuloa ja tuo kaverisikin mukaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti