maanantai 4. syyskuuta 2017


Syksyn ryhmätoiminta alkaa


Syyskuu vierähti käyntiin ja se tarkoittaa sitä että arki alkaa ja syksyn ryhmätoiminnat jatkuvat kesätauon jälkeen. Muutamia uusiakin ryhmiä alkaa! Kesätauolta palaa mm. musiikin kuunteluryhmä maanantaisin klo 12-13, elokuussa alkoikin jo Neulepiiri keskiviikkoisin klo 10-12.30 ja askarteluryhmä joka toinen torstai klo 10-12.30. Paljon muitakin ryhmiä jatkuu kesätauon jälkeen, katso aikataulu syyskuun kuukausiohjelmasta!


Uusia alkavia ryhmiä on mm. Seniorihyvinvointitreenit jonka vetää kaksi ohjaajistamme, ryhmässä keskitytään hyvinvointiin liittyviin teemoihin, soita sosiaaliohjaajallemme puh. 09-310 50066 jos haluat ilmoittautua tai lisätietoja ryhmästä.


Liikuntaryhmät jatkuvat 18.9 alkaen syysaikatauluilla, katso aikataulu syyskuun kuukausiohjelmasta. Uusia liikuntaryhmiä on mm. perjantaisin klo 12-13 avoin kuntosaliryhmä, johon ei tarvitse ilmoittautua ja jossa on ohjattu alkulämmittely ja loppuvenyttelyt, muuten vapaata kuntosaliharjoittelua. Fysioterapeutti on paikalla tämän ryhmän aikana ohjaamassa. Jos mietit vielä liikunnan aloittamista, ota rohkeasti yhteyttä fysioterapeuttiin vaikka soittamalla niin varmasti jotain sopivaa löytyy juuri sinulle!


Tämän viikon keskiviikkotapahtumana 6.9 klo 13.30 on Sadonkorjuusoppa ulkona Myötätuulessa, tule tapaamaan muita lämpimän sopan parissa! 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti