torstai 20. heinäkuuta 2017

Ryhmätoimintaa kesälläkin


Kesäisin palvelukeskuksessa on aina hieman hiljaisempaa, monet ovat mökeillä tai muuten vaan liikkuvat enemmän ulkona. Me emme ole kiinni vaan meillä jatkuu toiminta, muutama ryhmä on tauolla kesän ajan mutta uusiakin ryhmiä pidämme kesällä.


Esimerkiksi puistojumppa on pyörinyt nyt kahtena kesänä ulkona Myötätuulen puistossa. Puistojumppaa pitää fysioterapeutti torstaisin klo 10. Teemme keppijumppaa, tasapainoharjoittelua, käytämme eri välineitä kuten kuminauhoja ja palloja sekä tutustumme ulkoliikuntatelineisiin Myötätuulen varrella. Sinne saa tulla kokeilemaan, mahtuu vielä mukaan!


Multasormet ovat myös kokoontuneet viime ja tänä kesänä kesäkuussa, he istuttivat yhdessä ulkokukkamme penkkeihin ja istutuslaatikoihin, he myös tekivät yhdessä juhannussalon kranssit.


Perjantaisin klo 13-14 on kokoontunut kesällä rentoutumisryhmä. Ryhmän vetää sosiaaliohjaajamme, siinä käydään läpi erilaisia tapoja rentoutumiseen.


Yhteislauluihinkin keskiviikkoon klo 12-13 on muodostunut mukava vakioporukka, he päättävät itse mitä laulavat ja kokoontuvat samaan aikaan koko vuoden.


Yllä olevat ryhmät ovat vain esimerkkejä, ryhmiä löytyy monia monia muitakin, kannattaa katsoa kuukausiohjelmasta mitä kaikkea meiltä löytyy tai vedä hihasta ja kysy henkilökunnaltamme. Syksyllä alkaa myös uusia ryhmiä, pysykää siis kuulolla :)
Kuva viime kesän puistojumpasta ulkona Myötätuulen puistossa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti