tiistai 20. kesäkuuta 2017

Kesäistä tekemistä


Viime viikolla vietimme Koskelan perinteisiä kesämarkkinoita tiistaina 13.6 hieman sateisessa säässä, mutta ei se tunnelmaa latistanut koska emmehän me ole sokerista tehty! Kivasti oli ihmisiä paikalla, saimme kuulla kuinka yhtye Saha ja pumppu soitti oikeaa sahaa ja pyörän pumppua, ja kuulosti hyvälle! Musiikin lisäksi makkara tuoksui, vohvelit tekivät kauppansa ja kirpputori oli pystyssä. Arpojakin myytiin joissa pääpalkintoina oli muutama herkkukori. Ensi vuonna taas jatkamme tätä perinnettä.



Vohveleita kesämarkkinoilla, nam!
Kirpputorilla kaikkea jännää kesämarkkinoilla
Tämän viikon maanantaina iltapäivällä 19.6 kuului palvelukeskuksen edessä iloinen puheensorina, järjestimme "grilli kuumana" hetken ulkona. Omat makkarat paistuivat grillissä, kyllä ne parhaalta maistuvat kesällä hyvällä säällä ulkona! Heittopelejäkin pelasimme. Seuraava grilli kuumana-iltapäivä on heinäkuussa torstaina 13.7 klo 12-13 ja maanantaina 24.7 klo 14-15, tuothan omat makkarat.

Makkaroita tulossa palvelukeskuksen edessä
Renkaanheittokin sujui osallistujilta, kolme tärppäsi tällä heittokierroksella!
Juhannusta vietetään meillä hieman aikaisemmin keskiviikkona 21.6 klo 13.30 juhannusjuhlan merkeissä Myötätuulen puistossa. Luvassa on haitarin soittoa ja yhteislaulua sekä juhannussalon pystyttäminen, tarjolla on makkaraa ja perunasalaattia.

Hyvää juhannusta!
 
 
Asiakkaat tekevät kransseja juhannussalkoon joka nostetaan juhannusjuhlassa!
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti