perjantai 12. toukokuuta 2017

Kesä alkaa Koskelasta


Keskiviikkona 10.5 klo 14.30 alkaen järjestimme tapahtuman Kesä alkaa Koskelasta yhteistyössä eri yhteistyökumppanien kanssa tästä lähialueelta. Aloitimme Koskelan kirkossa, jossa kuuntelimme kaunista laulua ja lauloimme myös yhdessä haitarin säestämänä. Tarkoitus oli jatkaa ulkona Myötätuulen puistossa mutta epävakaa sää muutti hieman suunnitelmiamme, ja jatkoimmekin sateen takia taidetunnelissa musiikkia kuunnellen ja makkaraa syöden.


Tapahtuman nimen mukaan kesä alkaa vaikka ilma ei siltä vaikuttanut (räntää ja lunta satoi tapahtuman aikana), mutta eipä ilma latistanut tunnelmaamme kun hymyssä suin osallistujat nauttivat makkaraa sisällä taidetunnelissa! Onneksi aina löytyy varasuunnitelmia!
Koskelan kirkossa
 
Makkarat paistumassa



Perjantaina 12.5 juhlistimme äitienpäivää hieman etukäteen klo 13.30; saimme nauttia pianonsoitosta ja runon lausunnasta. Saimme myös lahjoituksena kauniita kukkia Sofianlehdon Puutarhakeskuksesta äitienpäivän kunniaksi, kuva niistä alla.






Äitienpäivän kukat




Tarjoilut olivat makoisat!


Ensi viikolla luvassa ruotsinkielinen tapahtuma keskiviikkona 17.5 klo 13-15 Kampin palvelukeskuksessa, johon osallistumme myös. Siellä luvassa kuorolaulua, yhteislaulua ja tuolitanssia. Torstaina 18.8 klo 15-16 saamme kuulla Omakanta-palvelusta KELA:n tietoiskussa. Tulkaa mukaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti